ECX ICT Business Solutions

Our Services

Sale of hard & software

  • Wil u een firewall, switchen, laptops, tablets of andere hardware aankopen?
  • U wil een licentie aankopen of bent op zoek naar een offerte voor een specifieke toepassing?
[MORE INFORMATION]
Flex Offices

Heeft u nood aan tijdelijke werkplekken of wil u 's morgens eerst rustig uw mails verwerken in plaats van in de file te staan naar Brussel of Antwerpen?

Als start-up weet u misschien nog niet hoeveel kantoorruimte u binnen 6 maanden nodig heeft?

[MORE INFORMATION]
Licensing advice
Het licentie beheer van uw software kan een complexe zaak zijn. ECX ondersteunt u met de keuze van het beste plan of systeem en kan een audit uitvoeren op de aanwezige licenties.
[MORE INFORMATION]
Service level agreements (SLAs)
Wenst u garanties over de continuïteit van uw IT systemen en permanente beschikbaarheid van onze System engineers? Dan is de SLA formule misschien voor u geschikt.
[MORE INFORMATION]
Back Up

Staat de back up strategie in uw onderneming op punt? Test u af en toe de correcte werking van uw back-up systeem?

Onze mensen kunnen u deskundig advies geven over de bestaande back up systemen en werken een plan uit dat voldoet aan uw eisen. Verschillende oplossingen zoals Veeam en Microsoft System Center data protection manager behoren tot de mogelijkheden.

[MORE INFORMATION]
Software Development

ECX solutions heeft jarenlange ervaring met het ontwikklen van op maat gemaakte software voor verschillende sectoren. Van een eenvoudige web toepassing tot een mission critical software oplossing voor vele gebruikers, ECX garandeert u kwaliteit binnen de vooropgestelde deadlines.

[MORE INFORMATION]
Helpdesk Services

U wenst uw eindgebruikers beter en sneller te helpen? ECX beschikt over een uitgebreide en professionele helpdesk. Bekijk de mogelijkheden voor een oplossing op maat van uw organisatie.

[MORE INFORMATION]

Pagina's