Fakre
close
ECX ICT Business Solutions

Lint

Onze diensten te Lint

ECX heeft gespecialiseerde kennis in huis van heel wat IT toepassingen en kennisdomeinen voor de regio van Lint. Als IT verantwoordelijke hebt u misschien nood aan specifieke kennis op gebied van storage en back, beveiliging of Microsoft System Center?

Al deze kennis in-house onderhouden en up-to date blijven is niet altijd realistisch.

Maak daarom gebruik van de ECX specialisten als u ze nodig heeft. Voor kleine of grote projecten of op specifieke piekmomenten in uw organisatie.

ECX biedt flexibele formules aan die afgestemd zijn op uw wensen. ECX is eveneens Telenet Business partner voor Lint. Vraag ons over de mogelijkheden van snel internet voor uw onderneming. ECX: uw IT partner!

Meer informatie over onze diensten in Lint

U bent op zoek naar een ICT partner? Laat ons elkaar geheel vrijblijvend even kennis maken. Zo komen wij iets meer van elkaar te weten: wij leren jullie huidige omgeving en problematiek kennen, jullie maken kennis met onze felxibele non-nonsens aanpak en onze maatoplossingen.
Voor we vakkundig advies kunnen geven is het belangrijk dat we uw ICT omgeving in kaart brengen en de gezondheid ervan controleren. Een prioriteiten lijst wordt opgemaakt om zo naar een betere, veiligere en efficiëntere omgeving te kunnen evolueren. Zo bouwen we aan een ICT oplossing op maat van uw bedrijf!
Nadat uw oplossing grondig is besproken gaan we over naar een gefaseerde implementatie van uw ICT infrastructuur. Onze specialisten, waar wenselijk samen met uw interne ICT medewerkers of andere externe partijen, installeren en configureren uw oplossing.
Na de installatie volgt een grondige documentatie en coaching. Uiteraard blijven wij graag ter beschikking voor verder ondersteuning, pro-actief, op regelmatige basis of bij incidenten. Wij zullen u eveneens regelmatig op de hoogte brengen van het juiste advies in functie van de evolutie van de nieuwe technologieën die beschikbaar zijn.
image description

ECX Helpdesk

Onze helpdesk is te bereiken via het gratis nummer

0800 93 710

en is doorlopend beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30u. tot 17.30u.

Teamviewer for Windows    Teamviewer for MAC    Teamviewer for MAC    Teamviewer for MAC

k

ECX solutions heeft jarenlange ervaring met software development. Van een eenvoudige web toepassing, over een app tot een mission critical software oplossing voor vele gebruikers, ECX garandeert u kwaliteit binnen de vooropgestelde deadlines. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Besteed de dagelijkse zorg van uw IT-beheer uit aan een betrouwbare partner zoals ECX. Via managed services worden uw PC's, servers en cloud diensten voortdurend gemonitord. Onze IT specialisten ondersteunen uw infrastructuur alvorens er zich problemen kunnen voordoen. Klik hier voor meer informatie.

ECX is uw Dell partner & 3CX partner. Wij bieden de betrouwbare Dell hardware aan: laptops, PC's, Servers en opslagsystemen. Een moderne telefooncentrale nodig? Wij ondersteunen de VOIP centrale van 3CX: eenvoudig en goedkoop bellen! Bovendien is ECX ook Microsoft partner.

Hebt u een IT probleem? Netwerk probleem of een probleem met beveiliging? Werkt uw back niet meer? Hebt u ondersteuning nodig om uw Office 365 in te stellen? Aarzel niet om contact op te nemen met ECX.

Uw internet is traag?

ECX onderzoekt uw behoeften en biedt de optimale data en spraak verbinding aangepast aan uw behoeften.
Neem contact met ons op voor een gratis analyse van uw internet en telefonie facturen.

Contacteer Ons