Fakre
close
ECX ICT Business Solutions

Brasschaat

Onze diensten te Brasschaat

ECX heeft gespecialiseerde kennis in huis van heel wat IT toepassingen en kennisdomeinen voor de regio van Brasschaat. Als IT verantwoordelijke hebt u misschien nood aan specifieke kennis op gebied van storage en back, beveiliging of Microsoft System Center?

Al deze kennis in-house onderhouden en up-to date blijven is niet altijd realistisch.

Maak daarom gebruik van de ECX specialisten als u ze nodig heeft. Voor kleine of grote projecten of op specifieke piekmomenten in uw organisatie.

ECX biedt flexibele formules aan die afgestemd zijn op uw wensen. ECX is eveneens Telenet Business partner voor Brasschaat. Vraag ons over de mogelijkheden van snel internet voor uw onderneming.

Meer informatie over onze diensten in Brasschaat

image description

ECX Helpdesk

Onze helpdesk is te bereiken via het gratis nummer

0800 93 710

en is doorlopend beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30u. tot 17.30u.

Teamviewer for Windows    Teamviewer for MAC    Teamviewer for MAC    Teamviewer for MAC

k

ECX solutions heeft jarenlange ervaring met software development. Van een eenvoudige web toepassing, over een app tot een mission critical software oplossing voor vele gebruikers, ECX garandeert u kwaliteit binnen de vooropgestelde deadlines. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Besteed de dagelijkse zorg van uw IT-beheer uit aan een betrouwbare partner zoals ECX. Via managed services worden uw PC's, servers en cloud diensten voortdurend gemonitord. Onze IT specialisten ondersteunen uw infrastructuur alvorens er zich problemen kunnen voordoen. Klik hier voor meer informatie.

ECX is uw Dell partner & 3CX partner. Wij bieden de betrouwbare Dell hardware aan: laptops, PC's, Servers en opslagsystemen. Een moderne telefooncentrale nodig? Wij ondersteunen de VOIP centrale van 3CX: eenvoudig en goedkoop bellen! Bovendien is ECX ook Microsoft partner.

Hebt u een IT probleem? Netwerk probleem of een probleem met beveiliging? Werkt uw back niet meer? Hebt u ondersteuning nodig om uw Office 365 in te stellen? Aarzel niet om contact op te nemen met ECX.

Uw internet is traag?

ECX onderzoekt uw behoeften en biedt de optimale data en spraak verbinding aangepast aan uw behoeften.
Neem contact met ons op voor een gratis analyse van uw internet en telefonie facturen.

Contacteer Ons